Bomboane Raffaello

de mena29 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 2281 vizualizari

 

Am reteta aceasta de la mama.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 125 gr lapte praf
  • esenta vanilie
  • 200 gr nuca de cocos
  • sucul de la o portocala
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Frecam bine untul moale cu zaharul,adaugam 150 gr nuca de cocos,sucul de la o portocala si esenta de vanilie.Din aceasta compozitie,luam cu lingurita si formam bomboane rotunde in mijlocul carora introducem o aluna.Trecem bomboanele prin cele 50 gr nuca de cocos ramase.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mena29 1

12.01.2012, 19:23

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:12

foarte bune

alina_paula 1

28.08.2012, 10:27

imi plac foarte mult!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L