Fursecuri floricele

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 6280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua sau 5 galbenusuri
  • 350 g faina vanilie
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele:

Se bate spuma untuldupa care se inglobeaza zaharulsi cele 3 oua, se adauga esenta de vanilie si zahar vanilat dar si faina si se amesteca bine.

Daca este cazul se mai adauga faina, trebuie sa iasa un aluat bun de spitat.

Se tine la rece cam 30 min dupa care se spiteaza iar in mijlocul fiecarei flori se pune cate o bucatica de rahat. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare aurie.

Cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:17

da ! poate asa vine mai repede primavara!

rivka 1

11.03.2010, 21:16

dragute astea sunt ceea ce eu numesc "bine de avut in poseta " haha ti se face foame/pofta mai scoti una mai rontai .

ionela2682 1

11.03.2010, 22:06

da dai dreptate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Morminte dulci