Fursecuri floricele

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 3251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua sau 5 galbenusuri
  • 350 g faina vanilie
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri floricele:

Se bate spuma untuldupa care se inglobeaza zaharulsi cele 3 oua, se adauga esenta de vanilie si zahar vanilat dar si faina si se amesteca bine.



Daca este cazul se mai adauga faina, trebuie sa iasa un aluat bun de spitat.



Se tine la rece cam 30 min dupa care se spiteaza iar in mijlocul fiecarei flori se pune cate o bucatica de rahat. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare aurie.



Cat sunt calde se trec prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:17

da ! poate asa vine mai repede primavara!

rivka 1

11.03.2010, 21:16

dragute astea sunt ceea ce eu numesc "bine de avut in poseta " haha ti se face foame/pofta mai scoti una mai rontai .

ionela2682 1

11.03.2010, 22:06

da dai dreptate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piure de castane