Placinta cu dulceata de visine

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 20 Mar 2014 | 3355 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat avem nevoie de:

  • 500 gr faina de grau
  • 100 gr iaurt cremos
  • un cub de drojdie
  • o lingura cu zahar
  • un praf de sare
  • 50 gr unt
  • un ou
  • optional: esente

Pentru umplutura avem nevoie de:

  • un borcan de 800 gr cu dulceata de visine
  • coaja rasa de portocala si lamaie

Suplimentar avem nevoie de:

  • 1 ou si 50 gr de unt pentu uns rulourile
  • 50 gr unt pentru uns tava
  • zahar vanilat pentru pudrat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dulceata de visine:

Din ingredientele date framantam un aluat elastic, din care vom intinde 6 foi subtiri.


Le umplem apoi cu dulceata de visine si presaram coaja rasa de portocala si lamaie. Rulam foile, le ungem cu amestecul de ou si iaurt si le asezam intr-o tava de cuptor (unsa cu 50 gr de unt). Le lasam la foc potrivit pana se rumenesc usor. Se servesc pudrate cu zahar vanilat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

anca_rm 1

21.03.2014, 09:55

simona72 1

21.03.2014, 11:07

Supeeer!!

Dya Daniela Andrei 1

21.03.2014, 13:07

Va pup cu drag. Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Inghetata