Fursecuri fragede

de lia maria in Prajituri, 12 Ian 2011 | 6204 vizualizari

 

Sant delicioase simple sau lipide cate doua cu gem sau crema de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 600g faina
  • 1 praf de copt
  • 250g zahar
  • 2 galbenusuri de ou
  • 250g iaurt
  • 200g margarina
  • 1 zahar vanilat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat. Intr-un bol , mixam untul cu zaharul, pana devine crema, adaugam galbenusele, iaurtul si amestecul de faina, omogenizam totul bine.



Obtinem un aluat lipicios pe care-l punem intr-o folie si-l dam la rece pentru cel putin 30’. Scoatem coca si formam un sul, din care taiem rondele pe care le modelam mingiute si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina.



Le coacem cam 15-20’ la foc moderat. Le consumam ca atare sau decorate dupa preferinta.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

lia maria 1

13.01.2011, 10:14

corina
sylvia
divainbucatarie

lia maria 1

13.01.2011, 10:15

tanyapatap
miuta va multumesc

elena1988 1

23.02.2011, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu ciocolata