Fursecuri fragede a la Timea

de Geanina87 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 1225 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun ;) Multumesc, Timea!Sunt delicioase si se fac in timp record.

 

INGREDIENTE

  • 250g unt moale
  • 125g zahar
  • 1 plic zahar vanilat + esenta de vanilie
  • 1 ou + 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon

Glazura:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita de unt
  • confetti de zahar, bomboane etc.(optional)
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede a la Timea:

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam oul intreg si galbenusurile mixand foarte bine dupa fiecare.Punem si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu amidonul si se incorporeaza  putin cate putin.

Tapetam tava cu hartie de copt. Cu ajutorul unui posh facem niste cerculete si dam la cuptorul preincalzit 15-20 min pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se lasa la racit si se scufunda pe jumatate in glazura de ciocolata( ciocolata si untul topite pe baie de aburi).Presaram cateva confetti si lasam sa se intareasca ciocolata. 

Sa ai pofta, Mosule! :D

 

TIPS-URI

1

A se pastra in cutii metalice!

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri fragede a la Timea-0
Fursecuri fragede a la Timea-1
Fursecuri fragede a la Timea-2
Fursecuri fragede a la Timea-3
Fursecuri fragede a la Timea-4

COMENTARII (25)

Geanina87

Geanina87 1

22.12.2015, 19:21

Rocsi

Rocsi 1

22.12.2015, 20:41

Sunt grozave!

Geanina87

Geanina87 1

22.12.2015, 23:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!