Fursecuri fragede a la Timea

de Geanina87 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 1819 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun ;) Multumesc, Timea!Sunt delicioase si se fac in timp record.

 

INGREDIENTE

  • 250g unt moale
  • 125g zahar
  • 1 plic zahar vanilat + esenta de vanilie
  • 1 ou + 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon

Glazura:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita de unt
  • confetti de zahar, bomboane etc.(optional)
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede a la Timea:

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam oul intreg si galbenusurile mixand foarte bine dupa fiecare.Punem si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu amidonul si se incorporeaza putin cate putin.


Tapetam tava cu hartie de copt. Cu ajutorul unui posh facem niste cerculete si dam la cuptorul preincalzit 15-20 min pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se lasa la racit si se scufunda pe jumatate in glazura de ciocolata( ciocolata si untul topite pe baie de aburi).Presaram cateva confetti si lasam sa se intareasca ciocolata.


Sa ai pofta, Mosule! :D

 

TIPS-URI

1

A se pastra in cutii metalice!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede a la Timea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Geanina87 1

22.12.2015, 19:21

Rocsi 1

22.12.2015, 20:41

Sunt grozave!

Geanina87 1

22.12.2015, 23:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melci cu umplutura de migdale