Fursecuri fragede cu ciocolata

de Alina26 in Prajituri, 10 Iul 2013 | 8637 vizualizari

 

Sunt atat de bune....se topesc in gura!!!!Bune si cu ciocolata dar si asa simple!!!!

 

INGREDIENTE

  • 300g unt(margarina)
  • 300g faina
  • 75g zahar
  • 75g ciocolata amaruie
  • 75g ciocolata cu lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata:

1.Am frecat untul/margarina cu zaharul pana a devenit ca o crema.

2.Apoi am pus faina cernuta,in ploaie,si am continuat sa mestec pana se incorporeaza bine.

3.Am uns tava de cuptor cu unt/margarina si am incins cuptorul 170°.Am pus totul intr-un pos,si am inceput sa fac floricele.Le-am dat la cuptor pentru 10 minute.

4.Le-am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.Am topit ciocolata(fiecare separat) si am bagat fursecurile,rand pe rand....apoi le-am bagat la frigider 10 minute sa se intareasca ciocolata.

Pofta buna!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa dati orice forma va place la fursecuri.

2

Puteti folosi si ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

11.07.2013, 17:17

va multumesc!!!!

babi5 1

11.07.2013, 17:24

Multa migaleala dar rezultatul este pe masura asteptarilor

Alina26 1

11.07.2013, 17:36

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos