Fursecuri fragede cu ciocolata

de Alina26 in Prajituri, 10 Iul 2013 | 10638 vizualizari

 

Sunt atat de bune....se topesc in gura!!!!Bune si cu ciocolata dar si asa simple!!!!

 

INGREDIENTE

  • 300g unt(margarina)
  • 300g faina
  • 75g zahar
  • 75g ciocolata amaruie
  • 75g ciocolata cu lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu ciocolata:

1.Am frecat untul/margarina cu zaharul pana a devenit ca o crema.

2.Apoi am pus faina cernuta,in ploaie,si am continuat sa mestec pana se incorporeaza bine.

3.Am uns tava de cuptor cu unt/margarina si am incins cuptorul 170°.Am pus totul intr-un pos,si am inceput sa fac floricele.Le-am dat la cuptor pentru 10 minute.

4.Le-am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.Am topit ciocolata(fiecare separat) si am bagat fursecurile,rand pe rand....apoi le-am bagat la frigider 10 minute sa se intareasca ciocolata.

Pofta buna!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa dati orice forma va place la fursecuri.

2

Puteti folosi si ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alina26 1

11.07.2013, 17:17

va multumesc!!!!

babi5 1

11.07.2013, 17:24

Multa migaleala dar rezultatul este pe masura asteptarilor

Alina26 1

11.07.2013, 17:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale