Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt atat de bune....se topesc in gura!!!!Bune si cu ciocolata dar si asa simple!!!!
1.Am frecat untul/margarina cu zaharul pana a devenit ca o crema.
2.Apoi am pus faina cernuta,in ploaie,si am continuat sa mestec pana se incorporeaza bine.
3.Am uns tava de cuptor cu unt/margarina si am incins cuptorul 170°.Am pus totul intr-un pos,si am inceput sa fac floricele.Le-am dat la cuptor pentru 10 minute.
4.Le-am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.Am topit ciocolata(fiecare separat) si am bagat fursecurile,rand pe rand....apoi le-am bagat la frigider 10 minute sa se intareasca ciocolata.
Pofta buna!!!!!
1
Puteti sa dati orice forma va place la fursecuri.
2
Puteti folosi si ciocolata alba.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult