Fursecuri fragede cu migdale macinate si dulceata de caise

de Valclaudia in Dulciuri, 17 Iul 2016 | 763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt gras la temperatura camerei
  • 2 linguri smantana grasa
  • 150 gr. zahar brun
  • un praf de sare de Himalaya
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr. migdale macinate
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 2 oua de casa
  • faina alba cat cuprinde (cca 600 gr.)
  • 1 borcan dulceata de caise
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu migdale macinate si dulceata de caise:

Untul la temperatura camerei se pune impreuna cu ouale, migdalele macinate, coaja de lamaie,zaharul brun, smantana, sarea, praful de copt intr-un castron incapator.


Amestecam, apoi adaugam faina cat cere aluatul.


Framantam si lasam aluatul la rece pentru 30 minute.


Infainam masa de lucru, intindem aluatul in foaie subtire si decupam apoi fursecurile in forma dorita.


Eu am folosit forma de floare, jumatate din floricele le-am perforat la mijloc cu ajutorul unui dui din metal.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Tapetam doua tavi cu hartie de copt.


Asezam floricelele in tavi, apoi le dam la copt pentru 20 minute.


Le scoatem din cuptor, apoi din tava si le lasam la racit.


Ungem floricelele neperforate cu dulceata de caise, apoi lipim deasupra cate o floricica cu gaura la mijloc.


Asezam pe platou si pudram cu zahar farin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu migdale macinate si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

AndrutzaP 1

18.07.2016, 09:05

Gherca Daniela 1

18.07.2016, 09:24

o bunatate!

Rocsi 1

18.07.2016, 20:30

Cat de bune si aromate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema (reteta proprie) pentru orice tip de prajitura