Fursecuri fragede de post

de deyutzky in Dulciuri, 7 Mar 2015 | 3726 vizualizari

 

Pornind de la o reteta a Timeei, am pregatit aceste minunatii in varianta de post. Multumesc! :-*

 

INGREDIENTE

  • Pentru 25-30 fursecuri(50-60 jumatati):
  • 250 g margarina (Rama am folosit eu)
  • 4 linguri zahar pudra vanilat sau zahar tos
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri lapte de soia
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 350-400 g faina
  • gem de care va place (eu am folosit de fructe de padure)
  • zahar pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede de post:

Amestecam bine margarina cu cele 4 linguri de zahar pudra, apoi adaugam pe rand sarea, praful de copt, laptele si esenta de vanilie.


Adaugam treptat faina si incepem sa framantam bine aluatul pana cand acesta nu se mai lipeste de maini.


Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 30 de minute, apoi il punem in frigider pentru inca 30 de minute.


Il scoatem din frigider si il intindem intr-o foaie subtire pe masa infainata.


Decupam cu formele dorite. Trebuie sa aveti 2 forme de marimi diferite. Aveti grija ca numarul fursecurilor intregi sa fie egal cu cel al jumatatilor(decupate in interior).


Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aprox.10-12 minute.


Le lasam la racit, apoi le lipim doua cate doua cu gemul preferat


La final le pudram cu zaharul pudra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mirela0911 1

11.03.2015, 13:40

Ce frumoase sunt!

jolygina 1

29.03.2015, 01:02

Carmen 1

29.03.2015, 17:03

intersant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri cu ciocolata