Chec cu banane de post

de ianculubita in Dulciuri, 12 Mar 2014 | 4718 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma,am facut o alta reteta de chec cu banane, mi-a placut foarte mult, am repetat reteta, dar de data asta checul este de post; am gresit punand cam multa nuca, motiv pentru care este putin cam negru la culoare, dar gustul este la fel de bun ca si cel de dulce.

 

INGREDIENTE

  • 3 banane bine coapte
  • 1 cana cu zahar
  • esenta de vanilie
  • 150 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 1/2 cana nuci sau migdale macinate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane de post:

Bananele curatate le punem intr-un castron, le pasam cu o furculita apoi le mixam bine impreuna cu zahar, arome, ulei adaugat cate putin.


La final incorporam faina amestecata cu sare, praf de copt, bicarbonat si nuca.


Omogenizam totul bine, rasturnam in tava sau alta forma, punem rondele de banana deasupra si lasam la cuptor la foc mic 1h.


Scoatem checul din tava numai dupa ce s-a racit foarte bine, altfel riscam sa se rupa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

12.03.2014, 21:28

Mmm ca bun mai este

ianculubita 1

13.03.2014, 08:03

_Alina_ 1

13.03.2014, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)