Gogosi cu lamaie si crema de branza

de Strawberries thoughts in Dulciuri, 23 Iul 2014 | 2322 vizualizari

 

Le-am planuit pt saptamana viitoare, dar nu am putut sa ma abtin sa nu le fac.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g crema de branza
  • 80 g zahar
  • 1 lgt zahar vanilat
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 4 lg ulei
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lgt sare
  • 1 pachet praf de copt
  • Glazura
  • 50 zahar pudra
  • 1-2 lg suc de lamaie
  • bombonele colorat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lamaie si crema de branza:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.


Intr-un bol amestecam faina cu sarea si praful de copt.


In alt bol amestecam restul ingredienteleor si le mixam pana formam o "crema" omogena.
Peste partea umeda, adaugam faina si amestecam pana ce faina se incorporeaza in totalitate.


Ungem o tava cu unt sau non stick spray, cu o lingura punem aluatul in formele de gogsi umplandu-le numai de jumatate, deoarece ele isi dubleaza volumul la copt. Le coacem pentru 15 minute sau pana sunt aurii.


Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca complet inainte de a le glazura.


Glazura


Amestecam zaharul cu sucul de lamaie pana obtinem o pasta omogena. Trecem gogoselele prin glazura apoi prin bombonele, le punem pe un gratar de bucatarie pana se intareste glazura.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu lamaie si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

24.07.2014, 11:40

Sidy 1

24.07.2014, 15:13

Buni de tot !

simona72 1

24.07.2014, 16:18

Grozave!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi pufoase