Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....

de Andreea Caroline in Prajituri, 27 Noi 2011 | 2352 vizualizari

 

propun azi niste fursecuri inimioara si le ofer cu mare drag sarbatoritei Cris...din inima... :)

 

INGREDIENTE

  • 180 gr faina tip 00
  • 100 gr unt sau margarina
  • 60 gr zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • coaja de la 1 lamaie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI....:

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou.


Se amesteca totul cu o lingura de lemn.


Se adauga zaharul si coaja de lamaie.


Se amesteca in continuare cu lingura de lemn ca apoi sa continuam cu mina pina la formarea unei mingi care sa nu se lipeasca.


Aluatul se inveleste si se da la frigider pentru 30 minute.


Se pune aluatul pe plansa de lucru si se intinde cu ajutorul unui sucitor.


Cu ajutorul unei forme se creeaza inimioarele.


Se aseaza fursecurile intr-o tava acoperita cu hirtie de copt,in cuptorul incins in prealabil,la 180 grade celsius pentru 15 minute.


Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si apoi ii acoperim cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri inimioare ptr Cris2711...LA MULTI ANI...." nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Teo 1

27.11.2011, 21:02

Le simt cat sunt de fragede!

nadina73 1

28.11.2011, 16:57

La multi ani ! lui Criss ,iar tie felicitari

mena29 1

29.11.2011, 13:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru