Fursecuri 'painici"

de ionela2682 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 1981 vizualizari

 

Am botezat asa aceste furescuri bombate 'Painici" deoarece in caietul cu retete erau trecute fara nume ...Furescuri si atat!!!.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar.
  • 3 oua
  • 3 plicuri amoniac stins cu otet sau lamaie
  •  faina cat cuprinde
  •  esenta si zahar vanilinat
  •  coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri 'painici":

-iaurtul l-am mixat bine cu zaharul si zaharul vanilinat


-adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare,amoniacul stins dar si esenta de vanilie


-adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit dar nu foarte tare


-lasam sa se odihneasca 15-20 min


-formam bilute din aluat pe care le turtim cu podul palmei ,le asezam in tava cu spatiu intre ele ,coacem pana se rumenesc frumos.


-

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri 'painici"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

07.08.2011, 14:22

Corina,asa este

ionela2682 1

07.08.2011, 15:13

Si ce buneeee!!!

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase