Fursecuri 'painici"

de ionela2682 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 3006 vizualizari

 

Am botezat asa aceste furescuri bombate 'Painici" deoarece in caietul cu retete erau trecute fara nume ...Furescuri si atat!!!.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar.
  • 3 oua
  • 3 plicuri amoniac stins cu otet sau lamaie
  •  faina cat cuprinde
  •  esenta si zahar vanilinat
  •  coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri 'painici":

-iaurtul l-am mixat bine cu zaharul si zaharul vanilinat

-adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare,amoniacul stins dar si esenta de vanilie

-adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit dar nu foarte tare

-lasam sa se odihneasca 15-20 min

-formam bilute din aluat pe care le turtim cu podul palmei ,le asezam in tava cu spatiu intre ele ,coacem pana se rumenesc frumos.

-

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri 'painici"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort ALEX