Fursecuri pentru Mos Craciun

de alldaycooking in Prajituri, 22 Dec 2011 | 3154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 270 gr faina
  • 3 linguri de fructoza
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • Pentru decor:
  • alune zdrobite si zahar brun
  • ciocolata cu lapte
  • dulceata de zmeura si nuca de cocos
  • zahar brun si scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pentru Mos Craciun:

Untul l-am taiat bucatele mici si l-am amestecat cu faina. Am adaugat fructoza, zaharul vanilat, praful de copt si oul si am framantat cu mana un aluat elatic, dar ferm ca si consistenta. In functie de tipul de faina, ou e posibil sa fie nevoie de putin faina suplimentar, sau daca aluatul e prea tare se mai poate adauga lapte. Am intins aluatul si am decupat cu ajutorul formelor stelute, cerculete, inele. In functie de inspiratie am presarat alune si zahar brun pe stelute.


Cercurile mari si inelele le-am lasat simple. Cercurile mici le-am presarat cu scortisoara si zahar brun. Am copt la 170 de grade Celsius fursecurile, stand cu ochii pe cuptor sa nu se arda prajiturelele.


Cercurile mari le-am glazurat cu ciocolata cu lapte, iar inelele le-am uns cu dulceata de zmeura, apoi am presarat nuca de cocos razuita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ionutza 1

22.12.2011, 19:10

mmmm cred ca pe una scrie numele meu felicitari arata delicios

alldaycooking 1

22.12.2011, 20:40

Multumesc frumos!

Ionutza in cateva minute mai scot din cuptor o tava cu fursecuri, serveste cu incredere!

Dya Daniela Andrei 1

23.12.2011, 21:28

trebuie sa fie tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caise sau piersicute,seamana...