Fursecuri rapide cu unt

de scortisoara in Prajituri, 12 Sep 2012 | 2003 vizualizari

 

Fursecurile astea le-am facut azi dimineata cand nu mai aveam nimic dulce prin casa si s-au dovedit a fi foarte "untoase" :)) si gustoase. Au gust de biscuitii aceia spritati numai ca sunt crocanti la exterior si fragezi inauntru. Numa' buni la o ceasca de cafea cu lapte!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt rece
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de apa rece
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri rapide cu unt:

Faina o cernem si apoi o amestecam cu zaharul si vanilia. Adaugam galbenusurile, apa si untul taiat cuburi si framantam la rece un aluat. Se da 30 de minute in frigider.


Dupa ce trece timpul scoatem aluatul si facem bilute pe care le asezam la distanta intre ele pe o tava tapetata cu hartie de copt.


Cand incepem sa facem bilutele aprindem cuptorul la foc mediu.


Lasam fursecurile sa se coaca aproximativ 20 de minute la foc mic sau pana cand se rumenesc la fund si sunt tari la exterior.


Dupa ce-i scoatem ii lasam sa se raceasca si apoi dam iama in ei:)


Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri rapide cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

13.09.2012, 20:10

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

bune,bune

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Biscuiţi şpriţaţi