Fursecuri spritate

de Veronica22 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 1017 vizualizari

 

Fragede de ti se topesc in gura.Fursecurile spritate cred ca sunt pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Rama mit butter
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • coaja de la o lamaie
  • 100 gr smantana grasa
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat nu foarte tare
  • rahat sau fructe confiate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spritate:

Margarina se mixeza spuma cu zaharul,adaugam ouale si coaja de lamaie.La urma adaugam si smantana.Adaugam la compozitie faina si praful de copt si framantam pana cand obtinem un aluat usor de modelat fara a se lipi de maini.


Punem aluatul in pistolul pentru facut biscuiti si cu forma preferata punem fursecurile in tava unsa cu ulei .Eu am facut diferite modele de floricele iar la mijoc am pus cubulete de rahat.De asemeni am facut si cativa braduti.


Coacem fursecurile 10-15 min .Daca dorim le putem pudra si cu zahar cand vor fi reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spritate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

23.12.2014, 23:08

Rocsi 1

25.12.2014, 23:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise