Fursecuri "Stelute fragede"

de robert_badica in Dulciuri, 15 Feb 2015 | 6371 vizualizari

 

Frursecurile,biscuti,sau bombonelele sunt preferatele mele!Se fac destul de repede,se coc uniform,si sunt delicioase!Aceaste stelute sunt tare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 250 ml. apa minerala
  • 2 oua
  • 500 gr. untura de porc
  • 1 cubulet drojdie
  • Decor:
  • 250 gr. rahat turcesc
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Stelute fragede":

Intr-un bol incapator se cerne faina. In faina se face o adancitura si se pun ouale. Amestecam usor. Adaugam untura si apa minerala, in care am dizolvat cubuletul de drojdie. Amestecam pana ce se formeaza un aluat compact si omogen.


La masina de tocat manuala, se pune un sablon cu mai multe forme. Tragem pana ce ajungem la forma de stea. Punem in masina aluat si incepem sa formam stelutele :) Le asezam in tava, pe o foaie de copt. In mijlocul fiecarei stelute punem un cubulet de rahat.


Dam da tava la cuptor timp de 35-45 minute la foc mic spre mediu. Le scoatem de la cuptor dupa ce sunt rumenite. Le decoram cu zahar pudra!


 

TIPS-URI

1

Puteti folosi in loc de apa minerala si bors ,dar dupa mine sunt mai bune si mai fragede cu apa minerala

2

Din acest aluat se pot forma si cornulete,eu am facut jumatate stelute si jumatate din aluat cornulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Stelute fragede"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

15.02.2015, 20:09

fara zahar?

Rocsi 1

15.02.2015, 20:16

Se topesc in gura!

diaconta 1

15.02.2015, 21:01

Vreau si eu vreo doua Bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bilute de biscuiti si cacao cu visine