Cheesecake cu visine

de mihasara in Dulciuri, 15 Oct 2015 | 690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
    • 300 g biscuiti
    • 150 g unt
    Compozitia de branza:
    • 500g branza dulce de vaca
    • 250 g zahar
    • 3 linguri cu varf de faina
    • 2 lingurite coaja de lamaie ras
    • 2 lingurite esenta de vanilie
    • 5 oua
    • 2 galbenusuri.
    Glazura:
    • 250g fructe congelate
    • 2-3 linguri zahar
    • 1 plic gelatina pentru ornat
    • 50 ml apa.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine:


  1. Strivim biscuitii cu sucitorul.Eu am folosit biscuiti digestivi.

  2. Topim untul in cuptorul cu microunde si il turnam peste biscuitii maruntiti.

  3. Adaugam si o lingura de zahar.

  4. Amestecam foarte bine compozitia blatului de cheesecake si tapetam vasul in care o vom coace(presam cu degetele blatul de biscuiti) .

  5. Am folosit o forma de tort patrata cu margine detasabila, pe fundul careia am pus hartie de copt si i-am uns cu unt partea laterala.

  6. Punem branza intr-un vas si adaugam zaharul, faina, esenta de vanilie si coaja de lamaie rasa .

  7. Amestecam foarte bine, apoi adaugam pe rand, ouale intregi si galbenusurile.

  8. Incingem cuptorul la 150 grade cu 5-10 minute inainte de a baga prajitura in cuptor.

  9. Turnam compozitia de branza peste blatul de biscuiti si introducem vasul la cuptor.

  10. Coacem cheesecake-ul la temperatura constanta de 150 grade timp de 50-60 de minute la foc mic.

  11. Trebuie sa asteptam ca cheesecake-ul nostru sa se raceasca complet inainte de a-l taia.

  12. Toppingul il facem din 250g fructe congelate, 2-3 linguri de zahar, un plic de gelatina pentru glazurat prajituri si 50 ml apa.

  13. Amestecam toate ingredientele fara gelatina intr-un vas pe care il punem la foc.

  14. Dupa ce incepe sa fiarba, adaugam gelatina si mai fierbem 3-4 patru minute la foc mediu, amestecand tot timpul.

  15. Il lasam sa se raceasca 1 minut si il punem peste cheesecake, pregatim glazura dupa ce s-a racit prajitura.

  16. Lasam prajitura la frigider cel putin 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.10.2015, 21:30

Mmmm, as cam vrea o feliuta!

Andra_Constantinescu 1

17.10.2015, 09:06

Ce bine arata!

maisondenisse 1

03.11.2015, 10:04

Bun, bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu visine