Fursecuri umplute cu crema de ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Dec 2014 | 3148 vizualizari

 

In padurea cu alune,aveau casa doi pitici......si aveau ghinde,ciupercute,floricele,nuci si alte chestii,chiar si scoici,deoarece padurea era langa mare.....bune fursecutele astea de la casuta piticilor,dar migaloase rau.....Merisor e vinovata de servici.....sa se stie....

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru coji
  • 150 g rama butter
  • 1 lingura plina cu untura solida
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt cremos
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • cca 700 g faina ( la mine a fost suficient,la Merisor a intra mai mult)
  • Crema
  • 150 g nuca macinata
  • 200 g crema de ciocolata ( nutela,finetti,etc)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu crema de ciocolata:

Untura,rama si zaharul le mixam foarte bine pana devine o crema spumoasa,adaugam oul,iaurtul si bicarbonatul stin cu zeama de lamaie.Apoi adaugam faina,treptat.Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios.Punem aluat la rece,cca 30 min.Cat timp sta aluatul la rece,incingem bine forma ( forma pe care am folosit-o este destul de grea si necesita sa fie incalzita bine).Umplem fiecare forma cu aluat,apoi inchdem forma,presand bine si asezam forma pe foc,intorcand pe o parte si pe alta,cca 1-2 min.Dupa ce am terminat de copt toate cojile,surplusul de pe margini l-am taiat cu foarfeca.


Crema :Crema de ciocolata o amestecam cu nuca macinata.


Luam fiecare coaja si o umplem cu crema,apoi lipim cojile cu aceiasi forma.Pudram cu zahar....si cam atat ca deja am obosit....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:13

bune

Ela68 1

19.12.2014, 16:25

mmmmmm, ce bunatate

Geanina87 1

20.12.2014, 20:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu cocos si cacao