Fursecuri umplute cu crema de ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Dec 2014 | 2831 vizualizari

 

In padurea cu alune,aveau casa doi pitici......si aveau ghinde,ciupercute,floricele,nuci si alte chestii,chiar si scoici,deoarece padurea era langa mare.....bune fursecutele astea de la casuta piticilor,dar migaloase rau.....Merisor e vinovata de servici.....sa se stie....

 

INGREDIENTE

  • Aluat pentru coji
  • 150 g rama butter
  • 1 lingura plina cu untura solida
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 2 linguri iaurt cremos
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • cca 700 g faina ( la mine a fost suficient,la Merisor a intra mai mult)
  • Crema
  • 150 g nuca macinata
  • 200 g crema de ciocolata ( nutela,finetti,etc)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu crema de ciocolata:

Untura,rama si zaharul le mixam foarte bine pana devine o crema spumoasa,adaugam oul,iaurtul si bicarbonatul stin cu zeama de lamaie.Apoi adaugam faina,treptat.Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios.Punem aluat la rece,cca 30 min.Cat timp sta aluatul la rece,incingem bine forma ( forma pe care am folosit-o este destul de grea si necesita sa fie incalzita bine).Umplem fiecare forma cu aluat,apoi inchdem forma,presand bine si asezam forma pe foc,intorcand pe o parte si pe alta,cca 1-2 min.Dupa ce am terminat de copt toate cojile,surplusul de pe margini l-am taiat cu foarfeca.


Crema :Crema de ciocolata o amestecam cu nuca macinata.


Luam fiecare coaja si o umplem cu crema,apoi lipim cojile cu aceiasi forma.Pudram cu zahar....si cam atat ca deja am obosit....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

roxana_simona 1

19.12.2014, 16:13

bune

Ela68 1

19.12.2014, 16:25

mmmmmm, ce bunatate

Geanina87 1

20.12.2014, 20:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu cocos si cacao