Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
In padurea cu alune,aveau casa doi pitici......si aveau ghinde,ciupercute,floricele,nuci si alte chestii,chiar si scoici,deoarece padurea era langa mare.....bune fursecutele astea de la casuta piticilor,dar migaloase rau.....Merisor e vinovata de servici.....sa se stie....
Untura,rama si zaharul le mixam foarte bine pana devine o crema spumoasa,adaugam oul,iaurtul si bicarbonatul stin cu zeama de lamaie.Apoi adaugam faina,treptat.Amestecam bine pana obtinem un aluat nelipicios.Punem aluat la rece,cca 30 min.Cat timp sta aluatul la rece,incingem bine forma ( forma pe care am folosit-o este destul de grea si necesita sa fie incalzita bine).Umplem fiecare forma cu aluat,apoi inchdem forma,presand bine si asezam forma pe foc,intorcand pe o parte si pe alta,cca 1-2 min.Dupa ce am terminat de copt toate cojile,surplusul de pe margini l-am taiat cu foarfeca.
Crema :Crema de ciocolata o amestecam cu nuca macinata.
Luam fiecare coaja si o umplem cu crema,apoi lipim cojile cu aceiasi forma.Pudram cu zahar....si cam atat ca deja am obosit....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult