Galaktoboureko

de scortisoara in Prajituri, 9 Sep 2012 | 11978 vizualizari

COMENTARII (46)

scortisoara 1

10.09.2012, 12:18

Multumesc Alinutza, Merisor, Motan , Lia , Dobrezaira!

mamaieelena 1

10.09.2012, 20:30

buna rau

Sim0na 1

11.09.2012, 09:55

Super arata! Am salvat reteta!

scortisoara 1

11.09.2012, 13:48

Simona

Laurici85 1

14.09.2012, 18:36

Vreau sa fac si eu prajitura dar nu stiu cam cat de mare sa fie cana cu care sa masor ingredientele?

scortisoara 1

14.09.2012, 20:27

Laurici 250 g (e 1 cup)

mimi54 1

30.09.2012, 09:25

o reteta interesanta /nu am mai citit pina acum o asemenea reteta de placinta/FELICITARI

scortisoara 1

30.09.2012, 11:38

Mersi Mimi!

dorina_mihaela 1

06.10.2012, 09:14

am citit bine ,9 cani de lapte? cit trebuie sa aiba o cana ?

scortisoara 1

06.10.2012, 09:32

250 de ml Dorina, intra aproape 2 litri de lapte

RuxyRux 1

06.10.2012, 09:52

Minunata, am preparat-o si eu mai demult!!! Ti-a iesit superb am sa o mai fac si eu o data dupa reteta ta! Sunt sigura ca o sa fie perfecta!

scortisoara 1

06.10.2012, 10:12

multumesc Ruxy!! O sa fieee!

Doralinda 1

16.10.2012, 00:08

Sunt casatorita cu grec de multi ani si fac acest desert ptr fetitele mele, reteta o am de la soacra, si in plus cand nu fac eu, cumpar, in atena se gaseste la toate magazinele de dulciuri, si creda-ma, din experienta, si chiar daca cauti intr-o carte de bucate greceasca, vei gasi scris ca siropul nu se pune imediat pe galakto boureko fierbinte, trebuie lasat sa se raceasca si apoi siropul cald. intotdeauna in grecia, prajiturile care contin foi subtiri de placinta si au sirop, unul trebuie sa fie rece, si celalalt cald! Sincer, o lamaie intreaga ptr sirop, mi se pare foarte mult! Dar bineinteles, gusturile nu se discuta! Arata bine in fotografie.

scortisoara 1

16.10.2012, 19:06

Doralinda, asa am primit reteta asa am dat-o mai departe si oricum a iesit si asa geniala
multumesc pentru tipsuri totusi chiar nu stiam de sirop

ELENI 1

19.11.2012, 02:01

doralinda sint deacord cu tine,)(fiind si eu sotie de grec)plus ca am lucrat mult in bucatarie greceasca inainte sa il cunosc pe sotul meu.reteta ta este exact cea care o stiu si eu.dar si cea de aici a "colegei"noastre arata bine,iar ce spui tu este adevarat

nico_72 1

10.01.2013, 23:46

Am facut aceasta prajitura a Scortisoarei,cu o singura exceptie am redus putin din zahar iar la sirop am pus o lamiie si mai putin zahar....nu este mult o lamiie,mentionez asta pentru - doralinda72.Va recomand din suflet acest desert este foarte bun si a iesit la fel ca cel din poza Scortisoarei.Eu am mai adaugat putina coaja de lamiie in compozitia de gris.
Scortisoara,iti multumesc din suflet pentru reteta. Am uitat sa mentionez,ca am turnat siropul dupa ce acest desert era aproape racit.

scortisoara 1

19.01.2013, 12:03

Ma bucur ca ti-a placut nico!

diaconta 1

03.04.2013, 09:10

La multi ani cu multa bucurie si sanatate

scortisoara 1

03.04.2013, 22:33

meeersiii Diaconta!

Rahela Velicu 1

18.03.2017, 09:57

miki_a 1

20.03.2017, 00:18

Waw! Ce prăjitură ! Mai vino pe la noi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Galaktoboureko 2