Galbiori cu sos de rosii

de anca_rm in Mancaruri de legume, 18 Aug 2016 | 661 vizualizari

 

Ador galbiorii pentru mirosul lor inconfundabil.
In drumul de intoarece de la Sovata am gasit pe marginea soselei galbiori de padure . Am luat cativa in palme si i-am mirosit, un miros divin ,unic  .
Vazut ,placut ,cumparat. Ajunsa acasa am si pregatit o parte din ei  cu ce avem prin frigider . I-am pregatit cu rosii si oregano si i-am servit alaturi de un piure de cartofi. O mancarica satioasa si rapida .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg galbiori bine spalati
  • 3 catei usturoi
  • 1 rosie mare (aprox 200 gr )
  • sare
  • piper
  • o lingurita oregano maruntit
  • o lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galbiori cu sos de rosii:

Galbiorii i-am spalat si i-am curatat foarte bine . I-am lasat la scurs.


Intr-o tigaie antiaderanta am incins bine o lingura de ulei . Am pus galbiorii si i-am lasat la foc mic pana cand au lasat ei apa .


Am pus usturoiul pisat si rosia decojita si taiata destul de mare .


Lasam sa scada sosul si sa se gateasca bine .


Asezonam cu sare si piper , amestecam de cateva ori si oprim focul .


Deasupra presaram oregano uscat .


Servim cald alaturi de cartofi, orez sau mamaliga.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galbiori cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

elucubratiiculinare 1

21.08.2016, 15:30

deliciosi

mihaelar63 1

25.08.2016, 02:58

Interesant cu oregano !!! Am sa incerc

mirela0911 1

03.09.2016, 20:00

Ce bunatate ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovleac