Galuste cu conopida

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2011 | 1342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr conopida fiarta
  • 2 oua
  • 3 linguri de gris
  • 8 linguri de faina
  • sare
  • ierburi italiene
  • 2 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu conopida:

Conopida fiarta am pasat-o cu o furculita. 2 oua le-am batut ca pentru omleta si am amestecat cu conopida, 3 linguri de gris, 5 linguri de faina, sare. Am luat cu o lingura si am tavalit fiecare galusca prin putina faina si le-am pus la fiert in apa deja clocotita. Am lasat sa fiarba pana s-au ridicat la suprafata. Am scos galustele pe o farfurie, am presarat smantana si ierburi italiene deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alldaycooking 1

19.05.2011, 15:09

Multumesc mult pentru comentarii!

ionela2682 1

19.05.2011, 17:40

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:21

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval