Galuste cu conopida

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2011 | 3045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr conopida fiarta
  • 2 oua
  • 3 linguri de gris
  • 8 linguri de faina
  • sare
  • ierburi italiene
  • 2 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu conopida:

Conopida fiarta am pasat-o cu o furculita. 2 oua le-am batut ca pentru omleta si am amestecat cu conopida, 3 linguri de gris, 5 linguri de faina, sare. Am luat cu o lingura si am tavalit fiecare galusca prin putina faina si le-am pus la fiert in apa deja clocotita. Am lasat sa fiarba pana s-au ridicat la suprafata. Am scos galustele pe o farfurie, am presarat smantana si ierburi italiene deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de conopida