Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam prunele,se scot samburii si le punem la scurs.
Fierbem cartofii in apa cu sare,ii curatam si ii mixam ca pentru piure.Adaugam faina,uleiul,1/2lingurita zahar,un praf de sare si framantam un aluat nu foarte tare.
Imbracam fiecare pruna in cate o bucata de aluat,rotunjim si punem in apa clocotita,la foc mic si lasam sa se ridice la suprafata dupa care mai lasam putin sa fiarba,5-10minute.Scoatem galustele cu o spumiera si le punem la scurs intr-o sita.
Calim pesmetul in putin unt,adaugam scortisoara si zahar pudra dupa gust si dam galustele prin aceasta compozitie.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult