Galuste de faina cu patrunjel si usturoi

de Anett in Paste, 2 Apr 2017 | 307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 2 lunguri ulei de masline
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 gr ceapa prajita
  • sare piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de faina cu patrunjel si usturoi:

In primul rand, punem apa la fiert, adaugam sare.


Pisam usturoiul si tocam patrunjelul. Punem faina intr-un bol, introducem usturoiul si patrunjelul si amestecam bine. Facem o gaura in mijloc si adaugam oule. Amestecam si adaugam cate o lingura de apa, treptat. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nu prea moale.


In apa clocotita, introducem galustele pe care le formam cu o lingurita umezita in apa fierbinte. Apoi, reducem focul pe mediu. Cand galustele incep sa iasa pe suprafata apei, fierbem pentru 2-3 minute, apoi le scoatem si le strecuram bine.


Turnam ulei de masline si le amestecam. Razuim cascaval peste galuste si presarim cu ceapa prajita.

 

TIPS-URI

1

Cand scoatem galustele, se pot clati cu apa rece ca sa nu lipeasca impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de faina cu patrunjel si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

02.04.2017, 16:45

Lau 1

02.04.2017, 19:59

noiinbucatarie 1

02.04.2017, 21:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata