Găluște din Ricotta în sos de roșii

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 5 Mar 2014 | 1717 vizualizari

 

O rețeta Jamie Oliver-15 minutes meals

 

INGREDIENTE

  • Pentru găluște:
  • 250 grame Ricotta
  • coaja de la 1 lămâie
  • 40 grame parmezan ras
  • 1 lingură făină
  • un ou
  • puțină nucșoară
  • Pentru sos:
  • 400 grame passata
  • 8 măsline Kalamata
  • 2 file anșoa
  • 2 căței de usturoi
  • o mână busuioc proaspăt
  • puțin oțet balsamic
  • 1/2 pahar apă
  • 1/2 linguriță chili uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Găluște din Ricotta în sos de roșii:

Se amestecă toate ingredientele pentru găluște, cu ajutorul unui tel. Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline, iar cu o lingură se formează găluște care se prăjesc pe ambele părți până devin ferme.


Într-o tigaie, se încălzește ulei de măsline și se adaugă anșoa. Cu o lingură se sfărâmă acestea, până devin o pastă. Se adaugă usturoiul pisat, chili, passata, apa, sare și piper, iar după ce începe să fiarbă măslinele și busuiocul tocat.


Se servesc găluștele cu sos și decorate cu frunzulițe de busuioc și oțet balsamic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Găluște din Ricotta în sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

07.03.2014, 14:29

aaa, ce idee senzationala! il ador pe omul asta!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:09

babi5 1

28.10.2014, 09:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Galuste din branza de vaci cu sos