Galuste din branza de vaci cu sos

de Lau in Mancaruri de legume, 21 Iun 2014 | 1180 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi,multumesc frumos>:D

 

INGREDIENTE

  • Galuste
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • faina
  • Sos de rosii
  • 5 rosii
  • 1 cana apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • 1 ceapa mica
  • rozmarin
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din branza de vaci cu sos:

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,


Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,


Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,


La final putem adauga patrunjel verde tocat,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Anett 1

22.06.2014, 10:36

ce bunatate!

laura_n 1

22.06.2014, 13:21

o reteta care imi face cu ochiul

Lau 1

22.06.2014, 14:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Galuste din urda cu sos de rosii