Conopida cu broccoli la cuptor

de oanapl in Mancaruri de legume, 26 Mai 2017 | 712 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • 1/2 broccoli
  • 50 g mozzarella Delaco
  • 6 linguri smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu broccoli la cuptor:

Desfaci in buchetele broccoli si conopida si le fierbi in apa cu sare, timp de 3-5 minute -broccoli si 5-7 minute -conopida.


Ungi cu ulei, un vas termorezistent si il tapetezi cu pesmet.


Scoti legumele din apa, le scurgi bine si le pui in vasul termorezistent, apoi adaugi deasupra amestecul de oua batute cu smantana.


Introduci vasul in cuptorul preincalzit si il lasi pentru 20 de minute.


Scoti vasul si adaugi mozzarella rasa deasupra compozitiei si mai lasi vasul in cuptor pentru 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu broccoli la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

26.05.2017, 18:33

Buna!

oanapl 1

26.05.2017, 21:44

Ma bucur ca va place! Va multumesc de aprecieri!

cristinutanicolita 1

27.05.2017, 07:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi by Merisor