Galuste Somloi "a la housy"

de housy in Dulciuri, 3 Iul 2010 | 4101 vizualizari

 

un desert dulce......dar racoritor!
- am inventat desertul asta in urma unei retete de briose esuate:D saracutele briose au iesit ele, numa' k n-aveau nici o forma. erau uratele sa le pui asa pe farfurie...

 

INGREDIENTE

  • 2 briose (esuate k ale mele)    sau  2 cuburi de prajitura negresa
  • 1 praf budinca Dr Oetqer vanilie
  • 600 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 6 zmeurici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste Somloi "a la housy":

- briosele / negresa se pune in niste boluri


- se face budinca conform instructiunilor de pe plic, doar ca iese ceva mai moale, fiind mai mult lapte decat scrie


- se toarna budinca fierbinte peste prajiturica


- se da la rece la frigider pentru vreo 2 ore


- deasupra se pun zmeurici (sau orice altceva pentru ornat)


Iubiticului i-a placut !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste Somloi "a la housy"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

05.07.2010, 00:23

Pap galustele daca imi dai si zmeura

janet 1

08.07.2010, 20:32

Este o prajitura numita"somloi"....eu o faceam cind eram mai tinara! Este grozava ,insiropata cu nuca,frisca ciocolata.......o nebunie!

tamara_09 1

25.01.2011, 15:22

te pup, uite am reusit in sfarsit sa imi fac cont

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

RETETA RECOMANDATA
FURSECURI CU GEM