Galuste Somloi "a la housy"

de housy in Dulciuri, 3 Iul 2010 | 3512 vizualizari

 

un desert dulce......dar racoritor!
- am inventat desertul asta in urma unei retete de briose esuate:D saracutele briose au iesit ele, numa' k n-aveau nici o forma. erau uratele sa le pui asa pe farfurie...

 

INGREDIENTE

  • 2 briose (esuate k ale mele)    sau  2 cuburi de prajitura negresa
  • 1 praf budinca Dr Oetqer vanilie
  • 600 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 6 zmeurici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste Somloi "a la housy":

- briosele / negresa se pune in niste boluri


- se face budinca conform instructiunilor de pe plic, doar ca iese ceva mai moale, fiind mai mult lapte decat scrie


- se toarna budinca fierbinte peste prajiturica


- se da la rece la frigider pentru vreo 2 ore


- deasupra se pun zmeurici (sau orice altceva pentru ornat)


Iubiticului i-a placut !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste Somloi "a la housy"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

05.07.2010, 00:23

Pap galustele daca imi dai si zmeura

janet 1

08.07.2010, 20:32

Este o prajitura numita"somloi"....eu o faceam cind eram mai tinara! Este grozava ,insiropata cu nuca,frisca ciocolata.......o nebunie!

tamara_09 1

25.01.2011, 15:22

te pup, uite am reusit in sfarsit sa imi fac cont

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare