Garnitura de cartofi

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 3850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lg boia ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • marar ( eu din pacate nu am avut marar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi:

Am curatat toate legumele.

Morcovul l-am taiat in rondele subtiri, ceapa si ardeii i-am tocat marunt.

Am pus intr-o cratita putin ulei si am calit usor ceapa, ardeiul si morcovul pana cand si-au inmuiat putin.  Peste ele am adaugat cartofii taiati cubulete si am pus boia.

Am pus apa cat sa acopere cartofii si am lasat sa fiarba la foc mic. Am lasat sa fiarba pana cand zeama a inceput sa scada iar cartofii au inceput sa se sfarame. Inainte cu 5 minute de a oprii focul am pus usturoiul pisat si ar fi  trebuit sa pun si marar dar nu am avut.

Am folosit acesti cartofi garnitura alaturi de file de pangasius pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

17.10.2010, 10:35

teo

nadina73 1

17.10.2010, 23:24

e tocanita de cartofi nu?sau cel putin la noi in ardeal asa se zicee super bune imi place mult5f

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:07

multumesc nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta