Garnitura de cartofi noi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2011 | 57170 vizualizari

 

O nebunie!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • ardei iute
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • fasii subtiri de sunculita
  • marar verde (proaspat)
  • 3 linguri de rosii cu busuioc (de la Cirio)
  • condimente: tarhon si rozmarin
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi noi la cuptor:

Cartofii noi ii curatam de coaja cu ajutorul unei lavete abrazive, ii spalam si ii punem la fiert intregi, in apa cu sare, pentru 20 de minute.


Intre timp incingem cuptorul, pregatim un vas/tava pe care il/o vom unge cu ulei si taiem felii ceapa, usturoiul si ardeiul iute. In cazul ardeiului 4 rondele subtiri sunt suficiente, daca este foarte iute. Adaugam si fasiile de sunculita si cartofii fierti (scursi), condimentam dupa gust si dam la cuptor pentru 40 de minute. Cand devin rumenii adaugam rosiile si ii mai lasam 10-15 minute la copt.


Se servesc calzi, cu marar proaspat presarat deasupra.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

06.07.2013, 14:54

bunnnnnnnnnnn

iri_iri 1

06.07.2013, 18:05

o nebunie spun si eu!

Dya Daniela Andrei 1

06.07.2013, 19:33

Va multumesc! Chiar sunt o nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv