Garnitura galuste de cartofi in sos picant

de Criss in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 22550 vizualizari

COMENTARII (22)

miki_a 1

02.02.2016, 07:55

Chiar arata foarte bine si sigur sunt si delicioase!

Gicuta 1

02.02.2016, 08:27

Arata delicios!

Merisor 1

02.02.2016, 08:30

Ce bunatate! si ce bine arata!

-Licurici- 1

02.02.2016, 08:43

Si eu vreau sa fac, am vazut reteta pana sa imi fac cont si mi-a placut mult Arata tare bine!

laura_n 1

02.02.2016, 08:52

grozave, am facut si eu!

Criss 1

02.02.2016, 09:23

MotanLaOale 1

02.02.2016, 09:35

bune bune

mirela0911 1

02.02.2016, 10:54

Tare bine arată!

CameliaR 1

02.02.2016, 10:56

Ce galuste bune!

Lau 1

02.02.2016, 12:28

Bya Ralu 1

02.02.2016, 14:55

arata super! vezi ca ai niste greseli la modul de preparare

Corinuta 1

02.02.2016, 18:52

Ce bunatate! Si eu le-am pus gand rau!

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:29

ce bune sunt!

Rocsi 1

03.02.2016, 11:21

Cat de buni trebuie sa fie

dantes 1

24.02.2016, 07:53

Bune!

Criss 1

24.02.2016, 09:41

Rahela Velicu 1

24.02.2016, 19:49

Chiar arata bine!

Criss 1

25.02.2016, 20:27

aia 1

07.03.2016, 18:20

ar putea comenta cineva care chiar a facut reteta? la ce temperatura ati pus cuptorul?

Criss 1

08.03.2016, 17:02

Adica? Din moment ce am postat reteta si pozele, e clar ca am facut acest preparat. Nu pot sa-ti spun la ce temperatura am pus cuptorul, deoarece am un aragaz simplu, fara ceas si fara termometru.

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:13

Yummy!

RamonaSavin 1

26.02.2019, 08:47

Dna "aia" atat timp cat cartofii sunt fierti poti face sosul separat inainte, sa-l gatesti putin si numai sa-l torni peste galuste, si sa bagi la cuptor la o temperatura de 180 de grade pentru cel putin 30 min.
Abia astept sa fac aceasta reteta! O zi buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon