Gateau au chocolat

de ianculubita in Prajituri, 12 Apr 2013 | 1689 vizualizari

 

Mai am cateva retete de facut din Cartea Regala a Principesei Margareta;cred ca stiti si voi daca aveti cartea, sunt usor de facut,dar mai ales super delicioase.
Va recomand aceasta prajitura minunata!!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g ciocolata menaj
  • 175 g unt
  • 200 g zahar
  • 5 linguri faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gateau au chocolat:

Topim in bain-marie untul si ciocolata, dam deoparte sa se raceasca, adaugam faina apoi galbenusurile pe rand amestecand energic dupa fiecare; dupa ce totul este omogenizat, incorporam usor amestecand cu lingura, albusurile batute spuma cu zahar


Rasturnam compozitia in forme mici sau una mare unse cu unt si lasam la cuptor 25-30 min.


Le rasturnam pe farfurii de desert si se servesc calde cu o cupa de inghetata;


Au un gust foarte foarte bun!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gateau au chocolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

12.04.2013, 13:15

Rocsi 1

12.04.2013, 20:14

Yamiii

diana_k 1

12.04.2013, 20:28

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Sah-Mat (for Miruna)