Gauffre cu caramel si frisca

de nadina73 in Dulciuri, 15 Iun 2010 | 2411 vizualizari

 

ceva dulce si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 g iaurt
  • 6 linguri unt topit
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml lapte sau apa
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • frisca ,caramel ,ciocolata pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu caramel si frisca:

Se pune zaharul sa se caramelizeze,se stinge cu lapte sau cu apa,apoi se pune untul si se amesteca cu ouale ,faina,iaurtul si praful de copt.


Se coc in aparatu de gauffre


Se orneaza cu frisca ,ciocolata,caramel,fructe..............


Un desert usor si bun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu caramel si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

17.06.2010, 17:42

eluta pana cumpari tu forma haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cate invitati mai astepti

danis 1

17.06.2010, 22:29

simo si din astea am mancatiar copii ma inebunesc acuma sa le iau si lor aparat

mena29 1

17.06.2010, 23:47

Am lasat furculitele dar am luat vreo doua portii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)