Gazpacho reinventat

de amalia01 in Supe, 21 Noi 2013 | 1975 vizualizari

 

A mea familie nu se da in vand dupa supa-crema...mai ales daca e rece...Asa ca am trecut la treaba: o supa-crema de rosii calda cu topping de ...ardei cu porumb.

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa:
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 cartof
  • 1/2 de telina potrivita
  • sare
  • 500 ml bulion de casa
  • Pentru topping:
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat
  • un varf de cutit de piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho reinventat:

Pentru supa:


- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;


- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;


- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;


Pentru topping:


- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);


- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;


- pui supa la incalzit la foc mic;


- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho reinventat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

21.11.2013, 11:10

MIUTA 1

21.11.2013, 20:16

Valclaudia 1

23.11.2013, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho Andaluz cu Blenderul Oster