Gem de banane

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 12 Aug 2010 | 27673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 banane mari
  • 1cana de apa
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3/4 cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de banane:

Bananele se taie cubulete si se amesteca cu sucul de lamaie.Apa se amesteca cu zaharul si se fierbe un sirop,apoi se adauga bananele cu sucul de lamaie.Se fierbe pana se ingroase(se amesteca fff des pentru ca se prinde de cratita)!Cand este suficient de groasa se opreste focul si se pune in borcane si se intorc cu "fundul in sus".Este absoulut delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

12.08.2010, 15:07

trebuie neaparat incercata

jolygina 1

12.08.2010, 15:33

mmm un deliciu am zis ca fac si eu dar nici pana acum nu am reusit

TalposBianca 1

22.03.2018, 19:52

Cate zile rezista gemul in borcane daca nu trebuie conservant?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafiri