Gem de capsuni

de MIUTA in Dulceata / Gem, 20 Iun 2011 | 942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • sucul de la 3 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Se curata capsunii de codite si se spala bine.


Capsunii i-am taiat in 4 bucati pe fiecare si i-am amestecat cu zahar.


Am lasat capsunii de seara pana dimineata amestecati cu zaharul.


Dimineata am pus capsunii la fiert la foc mic si am spumat din cand in cand.


Se adauga si sucul de la lamai aproape la sfarsit.


Eu am fiert gemul aproape 5 ore.


Am pus gemul in borcanele spalate bine si puse la uscat in cuptor.Borcanele trebuie sa fie fierbinti.


Se pune capacul si se intoarce borcanul cu capul in jos.


Se acopera borcanele cu o patura si se lasa pana a doua zi cand pot fi duse in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (10)

mena29 1

21.06.2011, 19:32

mamaieelena 1

24.06.2011, 08:39

bun excelent

adry88 1

02.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman