Gem de capsuni

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 9178 vizualizari

 

Foarte bun pe paine cu unt sau in diverse prajituri.Si nici nu gemi de foame dupa ce mananci....

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Capsunile se spala si se curata de codite si frunzulite, se lasa la scurs. Apoi se pun intr-o cratita mai mare si se adauga zaharul. Se lasa pana a doua zi cand se pun la fiert. Eu le-am pasat un pic,nu foarte mult. Cand incepe sa fiarba se spumeaza de cate ori este nevoie si se scade un pic mai mult decat dulceata. Cand este gata pun un prosop umed deasupra cratitei si las pana se raceste apoi pun in borcane. Exista si varianta sa pui gemul fierbinte in borcane si sa acoperi borcanele cu un prosop, pana se vor raci. Alegeti voi varianta care va convine...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

merisor 1

05.06.2013, 22:23

M-ar bate si pe mine gandul sa fac si gem, dar nu mai bine iau de la tine?

Constelatialeu 1

05.06.2013, 22:33

Merisor,cu placere-ti dau,ca doar nu-i asa lung drumul pana la Campina...

marcela1979 1

06.06.2013, 09:45

mie mi a facut mama

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Căpșuni făcute dulceață/gem - Panacris