Gem de cirese

de diaconta in Dulceata / Gem, 22 Iun 2011 | 7710 vizualizari

COMENTARII (29)

Rocsi 1

22.06.2011, 20:42

nu am mai mancat un gem de cirese nu stiu de cati ani...e delicioasa..bravo gospodino

Miha 1

22.06.2011, 20:45

marcela1979 1

22.06.2011, 20:57

super bun

diaconta 1

22.06.2011, 21:02

Rocsi foarte bun

diaconta 1

22.06.2011, 21:02

Miha Carla

LicutaMarin 1

22.06.2011, 21:02

diaconta 1

22.06.2011, 21:04

Licuta

La Ancuta 1

22.06.2011, 21:14

ieri am facut si eu dulceata. E printre preferatele mele

Dana_Retetegg 1

22.06.2011, 21:15

minunat

diaconta 1

22.06.2011, 21:24

Ancuta foarte harnica esti

diaconta 1

22.06.2011, 21:25

Retetegg multumesc

RuxyRux 1

22.06.2011, 21:35

Exceptional Dia

diaconta 1

22.06.2011, 22:09

Multumesc Ruxy drag

lilik 1

22.06.2011, 23:02

super bun,un deliciu

Mitinita 1

22.06.2011, 23:06

super gemul tau facut la soba cu cirese culese din copac ce mi-as face drum la tine

mihaelaM 1

22.06.2011, 23:52

bun bun

MotanLaOale 1

23.06.2011, 08:19

bun bun

aziz 1

23.06.2011, 18:20

vb lui miti,,ce mi-as face drum la tine ,,

diaconta 1

23.06.2011, 18:46

Azizule,Miti,ce drag mi-ar fi sa va faceti drum

diaconta 1

23.06.2011, 18:47

Mihaela Motane Lilik

mirela0911 1

23.06.2011, 18:47

Excelent gemul vreau si eu un borcanel

diaconta 1

23.06.2011, 18:51

Mirela,iti dau la schimb cu cel de visine

divainbucatarie 1

23.06.2011, 19:04

ionela2682 1

23.06.2011, 22:15

mamaieelena 1

24.06.2011, 07:28

buna dulceata..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de catina