Gem de cireşe

de diaconta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2014 | 3285 vizualizari

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

06.07.2014, 21:48

Ce culoare frumoasa!

Cris2711 1

06.07.2014, 21:48

La o clatita numai bun)

Rocsi 1

06.07.2014, 21:59

Foarte bun!

Bunica 1

06.07.2014, 22:08

Ce sa zic?O fi bun si cu zahar gelifiant,dar prefer sa-l fac asa cumstiu eu

MotanLaOale 1

06.07.2014, 22:08

bun bun

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 22:10

il ador,un deliciu

diaconta 1

06.07.2014, 22:15

Bunica,fiecare e liber sa aleaga varianta care-i convine.Eu fac intr-un fel sau altul in functie de fructe.
Zmeura spre exemplu,care e atat de delicata,nu as putea s-o fierb in mod traditional ,pana se ingroasa.

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:21

Die,daca zic ceva ma fugaresti..ca ti-am luat frica....

T I M E A 1

06.07.2014, 22:22

sigur e bun oricum si da e alegerea fiecaruia cum face. Cu siguranta nu as refuza sa mananc egal cum e facut

- Andreea - 1

06.07.2014, 22:27

Bun

diaconta 1

06.07.2014, 22:28

Cleme,poti sa zici )) accept pareri pro si contra,nu-mi plac alea transante ca la mine se gasesc gemuri/dulceturi pregatite in toate felurile.

diaconta 1

06.07.2014, 22:29

Timi si eu zic la fel.Chiar nu vad nici o problema daca e bun.
La fel nu am nici o retinere de a folosi gelatina pentru prajituri daca rezultatul e ceea ce vreau.

T I M E A 1

06.07.2014, 22:30

Asa e, eu doar la cantitatea de zahar umblu mereu. Pun tot mai putin Vad eu daca se tine, oricum fac 2-3 borcanase, grosul il face mama din ce are prin gradina

diaconta 1

06.07.2014, 22:32

Timea,asta este un alt motiv pentru care imi place varianta asta.Nu e nevoie de prea mult zahar si are consistenta foarte buna

T I M E A 1

06.07.2014, 22:45

Mama mea de cand lumea face niste dulceturi minunate si pune aprox 400 gr zahar la un kg de fruct. Toata lumea vrea gem de la mama ca e mai bun cica, dar nimeni nu se inteaba de ce Pt ca nu e doar zahar ci fructe. Eu pun si mai putin acum si tot sunt bune si prietenele il mananca cu drag

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:54

Die,eu am zis ca doar nu mi-a placut si ca nu mai folosesc pe viitor...prea arata ca o gelatina....dar gusturile nu se discuta...

diaconta 1

07.07.2014, 08:39

Cleme,sunt de acord cu tine

anca_rm 1

07.07.2014, 08:45

super reteta ta , Dia trimite-mi si mie un borcanel mic mic

simona72 1

07.07.2014, 09:27

Supeeer!

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Anca

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Simona

MOKUSKA 1

07.07.2014, 10:51

O bunatate

Pushaa 1

07.07.2014, 11:05

MIUTA 1

07.07.2014, 13:42

Arata suuuuper bine !Delicioasa!

mamaieelena 1

07.07.2014, 20:26

deosebit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese pietroase