Gem de coacăze roşii

de diaconta in Conserve, 8 Iul 2012 | 30429 vizualizari

COMENTARII (37)

Sim0na 1

09.07.2012, 21:11

Sa cer... sa nu cer... Lasa ca-l trimit pe al meu sa ceara! Poate lui i-oi da ceva
Cred ca iesit foarte bun.. desi cam multa munca ptr doar 3 borcanele..
Din pacate anul asta n-am apucat prea multe fructe.. am pus la congelator doar cateva cirese, coacaze si zmeura.. Sper sa mai gasesc niste visine sa fac macar dulceata de visine.

diaconta 1

09.07.2012, 21:12

Sim0,pentru tine as putea face o exceptie si sa aduc la Sibiu o lingurita doua

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:24

ce bunatate! la mine poti sa trimiti un borcanel??????????????

mamaieelena 1

09.07.2012, 21:25

ce culoare ,ce bunatate

diaconta 1

09.07.2012, 21:30

Iri_Love,atat am 3 borcanele

diaconta 1

09.07.2012, 21:30

Mamaie

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:35

macar ce mai ramane pe fund de gust ca nu ma supar

diaconta 1

09.07.2012, 21:42

iri_love
09.07.2012, 21:35

macar ce mai ramane pe fund de gust ca nu ma supar
Ok

ionela2682 1

10.07.2012, 07:39

Nu am mancat niciodata ..dar dupa spect ,culoare si prezentarea de nota 10 numai minunat poate sa fie.....!!!!

diaconta 1

10.07.2012, 08:42

Ionela,cam ai dreptate un deliciu,dar cam putinel,de-abia o sa ne facem pofta

diaconta 1

10.07.2012, 13:20

am zis eu ca nici nu se mai uita Cristi la dulceturile mele

mena29 1

12.07.2012, 17:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cuburi concentrate de legume