Gem de fructe asortate

de aziz in Dulceata / Gem, 22 Noi 2011 | 4547 vizualizari

 

De fapt acest gem delicios s-a vrut a fi marmelada dar nu a fost sa fie ....insa va fi un ,,must have,, in bucataria noastra pe viitor.....Reteta este imprumutata de la DiaMar -Bucataria galbena,merci ...

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1kg pere
  • 1kg prune
  • 1kg nectarine
  • 600 gr zahar
  • 300 ml apa rece
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de fructe asortate:

Fructele se cantaresc dupa curatare ,cum zice DiaMar in reteta de marmelada ,fructele spalate si curatate se pun la fiert cu apa.Cand fructele sant fierte se pun la blender pana devin pasta.Si apoi din nou la fiert cu zahar.Lasam sa fiarba pana scade mai bine de jumatate la foc mic.Eu am fiert cred ca vreo 8 ore la foc mic a scazut a iestit minunat dar nu marmelada ,dar mai incercam si alta data .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de fructe asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Cris2711 1

24.11.2011, 12:01

cata munca

MIUTA 1

24.11.2011, 23:26

aziz 1

27.11.2011, 09:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune