Gem de fructe asortate

de aziz in Dulceata / Gem, 22 Noi 2011 | 4922 vizualizari

 

De fapt acest gem delicios s-a vrut a fi marmelada dar nu a fost sa fie ....insa va fi un ,,must have,, in bucataria noastra pe viitor.....Reteta este imprumutata de la DiaMar -Bucataria galbena,merci ...

 

INGREDIENTE

  • 1kg mere
  • 1kg pere
  • 1kg prune
  • 1kg nectarine
  • 600 gr zahar
  • 300 ml apa rece
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de fructe asortate:

Fructele se cantaresc dupa curatare ,cum zice DiaMar in reteta de marmelada ,fructele spalate si curatate se pun la fiert cu apa.Cand fructele sant fierte se pun la blender pana devin pasta.Si apoi din nou la fiert cu zahar.Lasam sa fiarba pana scade mai bine de jumatate la foc mic.Eu am fiert cred ca vreo 8 ore la foc mic a scazut a iestit minunat dar nu marmelada ,dar mai incercam si alta data .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de fructe asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Cris2711 1

24.11.2011, 12:01

cata munca

MIUTA 1

24.11.2011, 23:26

aziz 1

27.11.2011, 09:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Gem de pere cu mere