Claudia, a fost mai greu la tăiatul și curățatul gutuilor, în rest, a mers destul de repede. Mâine va fi mai mult de lucru, la dulceață. Și eu am lăsat coaja, dar de cotoare m-am lipsit, deși erau bune pentru peltea, întrucât nu arătau prea bine și nici nu le puteam pune la gem.... Da, e foarte bun cu anason (dar cu măsură, pentru că are un gust puternic!) și cu scorțișoară. Am pus atât cât să nuanțeze doar, să nu pierd gustul bun de gutui... Merci!
Cu siguranta a iesit super bun si aromat! PS: La ingrediente scrie ca este nevoie de 4 litri de apa, dar la modul de preparare am vazut ca scrie ca pui 2 litri.
Da, mulțumesc, Rocsi! Am făcut gemul în două reprize (2l+2l), cum am scris și la introducere și la TIPS-uri (că nu e bine de preparat cantități mari). Cred că de aici vine eroarea. La fiecare ”repriză” am pus câte 2 l de apă și jumătate din cantitatea de gutui curățate... Mă uit și corectez, dacă este cazul.