Gem de nectarine cu ghimbir

de Adinuta san in Dulceata / Gem, 4 Oct 2011 | 2512 vizualizari

 

Incerc prima oara acest gem si mi-a venit ideea dupa ce am incercat nectarinele intr-o prajitura. Excelente au fost si la fel este si gemul.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de nectarine spalate si curatate de samburi
  • 500 gr zahar
  • 1 Gelfix 2:1
  • 1/2 lingurita de ghimbir
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de nectarine cu ghimbir:

Se dau nectarinele prin robot.


Continutul plicului de gelfix se amesteca impreuna cu doua linguri de zahar si cu ghimbirul.


Se pune deasupra nectarinelor si se da la foc.


Se amesteca des si se ia spuma care se formeaza.


Dupa ce a inceput sa fiarba se ia deoparte si se adauga restul de zahar.


Se pune inapoi pe foc si dupa ce incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut.


Se pune in borcane sterilizate si se intorc borcanele cu capul in jos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de nectarine cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

04.10.2011, 23:20

MotanLaOale 1

05.10.2011, 09:30

MIUTA 1

05.10.2011, 11:51

Imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici