Gem de pepene galben si rosu

de jolygina in Dulceata / Gem, 28 Aug 2011 | 5258 vizualizari

 

vroiam sa fac un gem de pepene galben dar avand si 2 felii de pepene rosu am zis sa incerc o noua combinatie si a iesit foarte bun ,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg miez de pepene galben
  • 2 feli de pepene rosu (cam 600g)
  • 1 kg de zahar
  • coaja de la o portocala
  • zeama de la o lamaie 
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de pepene galben si rosu:

Curatam pepenii si ii taiem cubulete dupa care le punem in blendar si le pasam bine pana se face un piure foarte fin


adaugam zaharul si punem pe foc ,dupa care adaugam si coaja de portocala care a fost data pe razatoare


lasam sa fiarba bine ,bine la foc mic pana scade cam jumatate din cantitatea pe care am obtinut-o din fructe


dupa ce a inceput sa se ingroasa adaugam zeama de lamaie si zaharul vanilat


il mai lasam cam 30 de min si luam de pe foc


il punem in borcane ferbinte si il punem in camara cu bunatati !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de pepene galben si rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:11

adry88 1

29.08.2011, 16:43

interesant nu am incercat niciodata

Kori 1

26.09.2011, 09:27

super, am mancat la cineva, dar nu am facut niciodata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu nuca