Gem de piersici

de Bunica in Dulceata / Gem, 30 Iul 2009 | 20666 vizualizari

 

Un gem bun pentru tartine, clatite si prajituri.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. piersici
  • 1 kg. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici:

Se spala piersicile.Se taie bucati de piersici, scotandu-se samburii, se pun intr-o cratita de 6 l. peste ele adaugandu-se zaharul.

Se dau la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se scoate cratita si se mesteca in compozitie. Este gata cand scade la jumatate cantitatea pusa la inceput in cratita.

Se pune fierbinte in borcane, se capseaza si se infasoara intr-un prosop mai gros lasand sa se raceasca pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Bunica 1

31.07.2009, 23:19

3 kg. de piersici+ 1 kg. zahar=1 ,800 kg. gem

Bunica 1

07.09.2009, 23:06

Flory, piersicile se pot da si prin masina de tocat,dar eu prefer sa le pun rupte in doua sau in patru, cand pun pe o tartina sa se vada piersica.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura