Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 4 Oct 2019 | 144 vizualizari

 

Sarbatorim toamna in toata splendoarea ei, incepand de la culorile ei parca pictate, pana la mancaruri delicioase si pline de aroma, la sarbatori frumoase si ganduri bune. Ca in fiecare an, sarbatorim Crocktober si al lui festival gustos de retete sanatoase, iar eu nu pot decat sa va recomand din nou, cu toata inima, sa va imprieteniti bucataria fie cu un slow cooker Crock-Pot, fie cu un Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Mai multe retete CrockPot aici  Ambele aparate sunt foarte harnice, de mare ajutor in bucatarie, mai ales atunci cand timpul trebuie impartit intre multe activitati. Detalii si retete grozave gasiti aici >>> http://bit.ly/2l33yGa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg prune coapte bine
  • 100 gr miere naturala
  • 1 baton scortisoara
  • 3-4 cuisoare
  • miez nuci albe
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Se pregatesc prunele: se spala, se desfac in jumatati, se scot samburii. Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun prunele, batonul de scortisoara, cuisoarele macinate. Se asaza capacul in pozitia inchis, se inchide supapa de eliberare aburi. Din meniul aparatului, se selecteaza programul Dessert, durata de gatire de 20 minute, apoi se apasa tasta Start. Odata terminat timpul de gatire, se desface supapa de eliberare aburi, folosind o manusa de bucatarie si un cleste. Dupa ce aburul s-a evaporat, se desface capacul cu atentie. Se adauga mierea, miezul de nuca, apoi se asaza din nou capacul in pozitia inchisa. Se inchide supapa de eliberare aburi, se mai selecteaza programul Dessert, cu durata de 10 minute, apoi se apasa tasta Start. Dupa terminarea programului, se desface din nou supapa de eliberare aburi, la fel cu ajutorul unui cleste si a unei manusi de bucatarie. Dupa ce s-a evaporat tot aburul, se desface capacul. Se amesteca usor cu ajutorul spatulei din dotare. Gemul fierbinte se pune in borcane sterilizate si se sigileaza cu capace. Multicookerul se deconecteaza de la sursa de curent. Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

alegeti prune coapte bine, din cele dulcege

2

puteti pregati cu zahar, in functie de gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

05.10.2019, 10:46

Bun!

oanapl 1

06.10.2019, 18:56

Ce bunatate! Si ce culoare frumoasa are gemul tau!

Panacris 1

07.10.2019, 12:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lamai confiate

ieri la 22:32

Mancarica de carne de vita cu morcovi si ciocolata /Estofado de carne

ieri la 22:19

Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

ieri la 21:54

Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Ghebe la slow cooker Crock-Pot