Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express

de MotanLaOale in Multicooking, 15 Mar 2020 | 2924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate mici
  • 700 g scarita afumata
  • 2 cepe
  • 500 g pulpa de rosii
  • 3 foi dafin
  • 70 ml ulei
  • boia afumata
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express:

Varza se pune la desarat in apa rece 4-5 ore.


Dupa se scot cotoarele si se taie fideluta.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Scarita se taie fasii.


Se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.


Se seteaza functia BROWN/SAUTE, timp 10 minute si se apasa START/STOP.


Cand se incinge si apare timpul setat, se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se adauga condimentele si afumatura si se seteaza in continuare amestecand.


Dupa cele 10 minute se apasa START/STOP.


Se pune in vas varza, pulpa de rosii, foile de dafin si se amesteca.


Se pune capacul, se pune supapa de presiune pe inchis, se seteaza functia MEAT/STEW, presiune HIGH, timpul 1 ora si se apasa START/STOP.


Dupa 1 ora se apasa START/STOP, se lasa 5 minute, se deschide supapa de presiune si se scote capacul.


Eu am transferat varza intr-o cratita si am introdus-o in cuptor pentru 25 minute sa prinda culoare.


Se serveste calda.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

20.03.2020, 10:17

Buna!

Adrianele 1

08.12.2020, 17:31

MotanLaOale 1

08.12.2020, 18:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot