Gem de visine

de ela in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 13558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2kg visine(cantarite fara samburi sa ramana atat)
  • 1kg zahar
  • 2plicuri gelfix 2:1 de la dr Oetker
  • 1/2lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine:

Spalam visinele si le scoatem samburii.


Taiem lamaia bucati foarte mici si amestecam cu visinele.


Se amesteca gelfixul cu doua linguri de zahar si se toarna peste visine,se amesteca bine compozitia.Punem intr-o cratita,la foc moderat si amestecam continuu pana incepe sa fiarba,luam de pe foc si turnam restul de zahar si punem inapoi pe foc,amestecand si luind spuma ce se formeaza deasupra,timp de vreo 15minute.


Se ia de pe foc si se toarna in borcane sterilizate,se pun capacele si se intorc borcanele cu capacele in jos 5-10minute,operatiunea efectuindu-se de 2-3 ori,apoi se pun borcanele intr-o patura si se lasa la cald pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionela2682 1

25.06.2011, 15:48

adry88 1

28.06.2011, 16:29

Lau 1

02.07.2011, 22:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine