Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de delia64 in Dulceata / Gem, 3 Iul 2014 | 9328 vizualizari
kukibella 1
Valclaudia 1
tot eu sunt!pot sa cer si putin gem?
babi5 1
Mult de lucru dar bun
delia64 1
KUKIBELLA
mirela0911 1
place!
Claudia , cu mare drag !!!
Babi , fac cu multa placere si nu mi se pare greu !!!
Mirela
Panacris 1
Dar nu prea am înțeles asta: ”Cand fierbe butonat adaugam conservantul , amestecam bine si mai lasam sa dea cateva clocote .”, adică fierbe butonat
tarasmariana 1
Constelatialeu 1
Cris , fierbe tare si din loc in loc se formeaza balonase care stropesc tot in jur , la noi se spune clocoteste .Sper ca intelegi .
Tarasmariana
Cleme
simona72 1
Tare bun!!
MOKUSKA 1
Foarte bun!
Simona
Mokuska
Rocsi 1
Il ador
Rocsi
MotanLaOale 1
Motan
Lavinia 1
aromat
Lavinia
reisnaor_2006 1
foarte bun
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!