Gem express de fructe de padure / Rote grutze

de Catalina L in Dulciuri, 10 Apr 2021 | 339 vizualizari

 

Cunoasteti acest desert rapid foarte raspandit in Germania si in Scandinavia?

Se numeste frugtgrød in daneza si rote Grütze in germana. 
Este realizat din fructe rosii de padure amestecate cu zahar, un pic de suc de fructe de padure si amidon de porumb sau pudra din sago.
Am folosit pudra din konjac in loc de amidon de porumb. Daca puneti amidon de porumb, proportia este de 50 gr pentru 1 litru de compozitie. Am inlocuit zaharul cu indulcitor natural si am obtinut astfel o reteta low carb.   https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/gem-express-de-fructe-de-padure-rote.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g de fructe de padure congelate
  • 2 linguri indulcitor natural erithritol
  • vanilie
  • 1 lingurita de pudra din konjac- glucomannan
  • 4 linguri apa (sau suc de fructe)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem express de fructe de padure / Rote grutze:

Intr-o oala pe foc amestecati fructele cu indulcitorul, vanilia si 4 linguri de apa. Lasati sa fiarba impreuna timp de 12 minute. Adaugati pudra din konjac si amestecati. Fierbeti impreuna si lasati sa se ingroase cateva minute. Varsati in verine si lasati sa e raceasca. Dati apoi la rece 2 ore inainte de a servi. Decorati dupa dorinta: nuca de cocos, smantana batuta, branza de vaci Foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem express de fructe de padure / Rote grutze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

12.04.2021, 18:19

RODIMUR 1

12.04.2021, 22:04

Excelentă idee...!

Ancutsa 1

09.05.2021, 10:44

Imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Balon cu norisori-Teo face 1 an !!!!