Gem/pasta de soc

de Bunica in Dulceata / Gem, 21 Oct 2012 | 1631 vizualizari

 

Daca-mi spunea cineva ca din fructele mici si negra ale socului poate iesi ceva atat de delicios nu credeam.Si.....m-am convins. Si cu asta cred ca am terminat de facut dulceata,gem.......

 

INGREDIENTE

  • 1l.pasta de soc
  • 750g, zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem/pasta de soc:

Pasta de soc fiind procesata se pune direct in caratita alaturi de zahar.


Se fierb pana se ingroasa putin,incat sa curga.


Cand este gata se ia de pe foc si se pune in borcane.


Borcanele se capacesc si se pun in camara .

 

TIPS-URI

1

Eu pun si gemul si dulceata calde in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem/pasta de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.10.2012, 16:58

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

N-am mancat niciodata, iar pana anul asta nici nu stiam ca se face asa ceva! Eu stiam ca bobitele alea sunt.. otravitoare
Dar cum se face pasta? As vrea sa incerc si eu la anu reteta..

KATHERINE 1

26.11.2012, 23:44

BUNI DRAGA,DAR PASTA CUM SE FACE???NU NE DAI RETETA,BUNI?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune (reteta video)